Кампањи

Повеќе од 75 години, УНИЦЕФ води глобална борба за правата на децата. Придружете ни се за да го промениме животот на децата.

A down syndrome boy - a swimmer with a swimming hat and swimming glasses standing on the edge of a swimming pool