“За булингот крај, бај-бај!”

Кампања на УНИЦЕФ и Фондацијата Телеком за Македонија создадена заедно со младите против сајбер насилништвото и онлајн говорот на омраза

УНИЦЕФ
Bye bye bullyinmg
UNICEF/2023