Преземете акција

Повеќе од 70 години, УНИЦЕФ води глобална борба за правата на децата. Придружете ни се за да го промениме животот на децата.

Мало момче се поктрева и ѕирка да види што се случува додека чека да го прегледаат во амбуланата пред вакцинација

Придружете ни се и станете поборник за децата.

Ве интересира животот на децата? Најдете сторија и споделете ја со пријателите. Вашиот глас, заедно со нашиот, помага работите да се случат.

Сакате да се вклучите во нашата кауза за децата? Погледнете ги нашите кампањи и внесете промена.

Сакате да работите со нас за да го промениме светот за децата?

Сакаш да направиш промена? Сакаш да придонесеш и да ги инспирираш другите? Биди дел од групата волонтери или волонтери млади репортери!