Работете за УНИЦЕФ

Сакате да помогнете на секое дете да му дадеме детство, иднина и фер шанса?

Вработен на УНИЦЕФ на теренска работа во близина на границата со Грција за време на бегалската криза во 2015 година

Можности за работа

 Дали се залагате за подобрување на животот на децата? Со вистинските квалификации, искуство и мотивираност може да се приклучите кон светската водечка агенција за децата.

Актуелни огласи за работа и можности за индивидуални консултанти во Канцеларијата на УНИЦЕФ во Скопје

Меѓународни можности за работа со УНИЦЕФ 

Тендери

Работа во партнерства за децата

Тековни повици за изразување интерес за набавка на стоки и услуги

Тековни конкурси за граѓанските организации за партнерство со нас