Ndjehem sikur nuk kam pasur fëmijëri

Sistemi duhet t'i ndihmojë fëmijët ta tejkalojnë frikën dhe traumën - historia e një vajze tetëmbëdhjetë vjeçare për përvojën e saj me institucionet

Adolescent girl facing back standing in front of a building
UNICEF/North Macedonia/2022