Bebbo мобилна апликација - корисни материјали за родители и експерти

Корисни материјали и ресурси наменети за родители и експерти со цел да дознаат повеќе за апликацијата и главните функции

Bebbo Landing Page Illustration
UNICEF/2022

Главни црти

Bebbo е новата мобилна апликација развиена од УНИЦЕФ за поддршка на родителите на деца што се на возраст од 0 до 6 години. Bebbo содржи многубројни информации и стручни совети, интерактивни алатки за правилниот развој на детето, но и совети за тоа како родителите да се грижат за себе.

Создадовме корисни материјали наменети за родители и експерти со цел да дознаат повеќе за апликацијата и главните функции. 

MK_BebboPoster_2022
Автор
UNICEF
Датум на публикација
Јазици
Англиски, Македонски, Албански