U-Report в България

Твоят глас е важен! Включи се във VIBER!

U-report в България

U-Report e движение от млади хора и организации с мисия да насърчаваме гласа на младежите в България!

Какво представлява?

U-Report България е част от глобална мрежа на УНИЦЕФ и партньори, където всяко дете и млад човек на възраст 14-29 години може да даде мнението си по различни теми и да получава ценна информация.

Включи се в първото ни допитване:

„Какви са според теб основните проблеми на децата и младите хора в България?“

Как да се включа?

Ако проявяваш интерес, винаги можеш да се регистрираш безплатно, като ни намериш във Viber! Посети този линк или сканирай QR кода.

След като се присъединиш, напиши в чата „Старт“, отговори на само три въпроса за твоята възраст, пол и населено място, и готово!

Защо да се включвам?

:: През седмица в чата на U-Report ще получаваш интересни анкети и полезна информация в реално време за различни теми и проблеми като например „Как да се справим с насилието?“, „Какво трябва да се промени в училище?“, „Как да опазваме околната среда?“ и много други.
:: Имаш избор дали да участваш в дадена анкета или да се запознаеш с някоя информация или не. И винаги можеш да прекратиш участието си като цяло, ако напишеш в чата „Стоп“. 

Ами резултатът?

:: Събраните мнения от анкетите се обобщават и се публикуват на сайта. Те ще информират различни организации и държавни институции, за да им повлияват по какъв път да поемат при решаването на даден проблем и как да работят по-добре за развитието на децата и младите хора в България.

U-Report България не събира никакви лични данни на участниците. Никой не може да знае, че си отговорил/а по определен начин в някоя анкета. Ти решаваш с кого да споделиш, че участваш.

Вижте отговорите на най-често задаваните въпроси за U-Report

Изтегли брошура с информация за U-Report