Корпоративни партньори

Заедно с нашите партньори работим неуморно за всяко дете

Деца, седнали около маса

Веригата Happy Bar & Grill се гордее, че е партньор на УНИЦЕФ и подкрепя организацията в усилията й да промени живота на хиляди деца. - Орлин Попов, генерален мениджър на Happy Bar & Grill.

Стартираме това партньорство, защото вярваме, че всяко дете се нуждае от качествена грижа, любов, пълноценно хранене, емоционално и интелектуално стимулиране от първия миг. - Милена Драгийска, главен изпълнителен директор на Lidl България. 

Изключително сме признателни за партньорството ни с УНИЦЕФ, също така сме благодарни на всички служители на IKEA и нашите клиенти, защото с общи усилия успяваме да направим всеки ден по-добър за още повече деца и техните семейства - Тео Муратидис, управител на IKEA България.

Ние от Orange Center вярваме, че всички деца имат право да растат като пълноценни и уверени личности и именно образованието е ключът към една по-успешна България. - Валя Диаманди, изпълнителен директор на Orange center.

Няма по-добър, по-надежден и опитен партньор в сферата на правата на децата от УНИЦЕФ и ние сме горди, че ще работим заедно. - Емил Ангелов, главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България

Чрез новото ни партньорство с УНИЦЕФ се надяваме да преобразим живота и бъдещето на хиляди малки деца с увреждания. Надяваме се, че тази инициатива ще вдъхнови частния сектор да инвестира в ранните години на децата, помагайки им да бъдат здрави, щастливи и способни да учат.- Диана Амини, глобален мениджър в H&M.