Хиляди благодетели подкрепиха каузата на УНИЦЕФ и НОВА

Десетки популярни личности се обединиха за осигуряването на сигурна учебна среда за българските деца

УНИЦЕФ
Изпълнители пеят на сцената на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova
24 Февруари 2019

Хиляди нови БЛАГОДЕТЕЛИ, които всеки месец ще отделят по 5 лева от бюджета си като редовни дарители, се включиха по време на благотворителния спектакъл „Заедно срещу насилието в училище“ на УНИЦЕФ и NOVA.

Кирил Маричков и децата от Бон-Бон пеят на сцената на благотворителния спекатакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

Очаква се с дарената сума от тях през следващите три години, в които ще бъде приложена програмата в училищата и с помощта на корпоративните партньори, които подкрепят УНИЦЕФ, да се съберат 400 000 лева.

Поли Генова пее на сцената на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

В подкрепа на българските деца застанаха зрителите на NOVA и десетки популярни личности, обединени в една обща кауза – да осигурят заедно сигурна учебна среда за българските деца.

Група Джереми изпълняват с Кирил Маричков песента си "Не си сам" по време на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

С набраните средства ще бъде разработена, приложена и оценена програма за превенция на насилието и тормоза в училище. Предвижда се програмата да стартира с няколко пилотни училища, а след това да бъде разпространена на национално ниво.

Рафаел Пашамов на сцената на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

Набирането на средства продължава, а желаещите да дарят в подкрепа на децата могат да го направят чрез онлайн дарение на www.unicef.org/bulgaria, или като изпратят SMS с цифра 5 на номер 1021 и станат БЛАГОДЕТЕЛИ с месечни дарения през мобилния си телефон*.

Теди Кацарова и други изпълнителни на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

Ани Салич, Йоана Буковска-Давидова, Мартин Паунов, Кирил Маричков и група Jeremy, Десислава, Надежда Узунова, Поли Генова и детската вокална група Бон-Бон, Яна Маринова, Ернестина Шинова, Десислава Бакърджиева, група ПИФ, са само част от многото популярни личности, които се включиха в спектакъла.

Певицата Десислава изпълнява песен по време на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

Красимир Вълчев, министър на образованието и науката и Мария Габриел, еврокомисар по цифровата икономика и общество изразиха своята солидарност и подкрепа за каузата.

 

Михаела Маринова изпълнява песен на сцената на благотворителния спектакъл на УНИЦЕФ и NOVA "Заедно срещу насилието в училище"
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova

Дигитален медия партньор на концерта е Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп.

Продуцент на спектакъла, който се осъществява с подкрепата на Happy Bar and Grill, е „Дрийм Тийм“.  

*ДДС и такси не се начисляват за абонатите на всички мобилни оператори

Водещите на спектакъла на УНИЦЕФ и NOVA Йоана Буковска-Давидова и Мартин Паунов
UNICEF Bulgaria/2019/Yotova