На децата им треба поддршка за да се чувствуваат безбедно и заштитено

УНИЦЕФ помага децата и семејствата евакуирани од Авганистан во Северна Македонија да имаат релативно нормален живот додека се тука

УНИЦЕФ
UNICEF is supporting evacuated Afghan children and families in North Macedonia to create a semblance of normalcy
УНИЦЕФ/2022/Георгиев
10 Јануари 2023