Postavljanje linka do UNICEF-a

UNICEF sa zadovoljstvom prihvata linkove sa sajtova koji imaju iste ciljeve kao naša organizacija

Majka čita sa ćerkom
UNICEF Srbija/2019/Pančić

Hvala vam što ste zainteresovani da prenesete poruku UNICEF-a posetiocima vašeg veb sajta!

UNICEF sa zadovoljstvom prihvata linkove sa sajtova koji imaju iste ciljeve kao naša organizacija, a to su rad na ostvarivanju dečjih prava, ispunjavanje osnovnih dečjih potreba i proširivanje mogućnosti da deca ostvare svoj pun potencijal.

Dodavanjem linka na svoj sajt vi dajete podršku ostvarivanju ovih ciljeva.

Možete postaviti link do naše početne stranice ili do neke druge stranice sa relevantnim sadržajem.

Veb sajt koji postavlja link do UNICEF-a:

  • Ne sme da ima sadržaj koji bi se mogao shvatiti kao uvredljiv, neprikladan za decu, škodljiv za decu ili kao iskorišćavanje dece, što uključuje i sadržaj koji bi se mogao smatrati dečjom pornografijom ili kao sadržaj koji na neki drugi način promoviše ili prikazuje iskorišćavanje dece u nezakonite ili nemoralne svrhe.
  • Može postaviti link do sajta UNICEF-a, ali ne sme da kopira i objavljuje sadržaj UNICEF-a bez posebne dozvole.
  • Ne treba lažno da prikaže svoj odnos sa UNICEF-om niti da predstavi da UNICEF podržava njega ili njegove proizvode.
  • Ne treba da koristi logotip UNICEF-a bez dozvole. Dozvola se obično daje samo ovlašćenim partnerima UNICEF-a, tj. onim organizacijama sa kojima UNICEF trenutno ima saradnju, a to su po pravilu NVO, akademske ustanove, izdavači, radiodifuzna preduzeća i vladine agencije.
  • Mora, ukoliko prodaje neke proizvode ili usluge, obavestiti UNICEF o tome i zatražiti dozvolu da postavi link kao komercijalni veb sajt.

UNICEF zadržava pravo da u svakom trenutku povuče dozvolu za postavljanje linka (npr. ukoliko postoje sadržaji ili drugi linkovi previše blizu linka koji vodi do UNICEF-a, a koji bi UNICEF mogao da smatra neprikladnim). Ukoliko je to slučaj, administratori veb sajta su saglasni da će odmah ukloniti link.