Klub prijatelja UNICEF-a

Klub prijatelja UNICEF-a čine posvećeni pojedinci poput vas i predstavnici poslovnog sektora, koji svojom solidarnošću i plemenitošću stvaraju bolje uslove za život dece u Srbiji.

Dečak sa smetnjama u razvoju i invaliditetom na ljuljašci

Detinjstvo svakog deteta predstavlja slagalicu.

Samo ako se slože svi njeni delovi – ishrana, obrazovanje, zdravstvena zaštita, podsticajna i bezbedna sredina, zaštita od nasilja – dete će moći da se razvije i izraste u srećnu, uspešnu i produktivnu osobu.

U Srbiji su neki delovi te slagalice nedostupni.

Tek polovina dece u Srbiji pohađa predškolske programe u uzrastu od tri do pet godina, 20% domaćinstava u našoj zemlji nema nijednu dečiju knjigu, mnoga deca su pothranjena, ne završavaju ni osnovnu školu, izložena su diskriminaciji, često su žrtve nasilja i zlostavljanja, a znatan broj je razdvojen od porodice i živi pod starateljstvom države.

Otvaranjem trajnog naloga u bilo kojoj banci ili putem internet bankarstva, odnosno automatskom naplatom sa vaše kreditne kartice, i vi možete da pomognete UNICEF-u u stvaranju boljeg sveta za našu decu.

Naši donatori o nama

Pogledajte šta kažu naši redovni donatori o tome koliko njima znači članstvo u Klubu prijatelja UNICEF-a i zašto su istrajni u svojoj nameri da utiču na bolju budućnost dece.

Link ka videu
UNICEF Srbija
Link ka videu
UNICEF Srbija
Link ka videu
UNICEF Srbija
Link ka videu
UNICEF Srbija
Telenor
UNICEF Srbija/2017