Zgjedhjet Parlamentare për çdo fëmijë në Mal të Zi

UNICEF u bën thirrje të gjithë aktorëve politikë dhe qytetarëve që t'i japin përparësi çështjeve të të drejtave të fëmijëve

UNICEF Mali i Zi
unicef logo
UNICEF Montenegro
05 Shtator 2023