#RiniaPyetPolitikanët

Dialog publik i drejtpërdrejtë midis të rinjve dhe politikanëve të Malit të Zi i organizuar nga reporterët e rinj të UNICEF-it në Mal të Zi përpara zgjedhjeve parlamentare

UNICEF Mali i Zi
Mladi pitaju političare, najava YouTube live uključenja
UNICEF Mali i Zi/Dushko Milaniq
06 Shtator 2023