Kultura e dialogut - themeli i demokracisë

“Simulimi i punës së parlamentit për nxënësit e shkollave të mesme” u ofron të rinjve një mundësi për të zhvilluar një kulturë të dialogut dhe për të forcuar demokracinë në Mal të Zi

UNICEF Mali i Zi
Simulacija parlamenta
UNICEF Mali i Zi/Krsto Vulovic/2022
03 Nëntor 2022