Pyetjet e shpeshta lidhur me vaksinimin

Pyetjet më të shpeshta të prindërve në lidhje me vaksinat

UNICEF për Evropën dhe Azinë Qendrore
Vakcine, vakcinacija
UNICEF Mali i Zi/Dusko Miljanic/2019
31 Gusht 2022