Mali i Zi prezanton modelin Barnahus

Mali i Zi do të prezantojë modelin Barnahus për të mbështetur fëmijët që i kanë mbijetuar dhunës dhe dëshmitarët e dhunës, abuzimit dhe shfrytëzimit seksual

UNICEF Mali i Zi
Konferenca rajonale “Ngritja e ekselencës: Bashkimi për Mbrojtjen Efektive të Fëmijëve me modelin Barnahus”
Unicef Mali i Zi, Dusko Miljanic
16 Maj 2024