Donacion për Institutin për Sëmundjet e Fëmijërisë – për fillimin më të mirë të jetës

Dhurimi i pajisjeve moderne me vlerë 92,000 euro për Institutin për Sëmundjet e Fëmijërisë të Qendrës Klinike të Malit të Zi nga UNICEF dhe Këshilli i tij i Biznesit për të Drejtat e Fëmijëve, klubet rotariane dhe Klubi Ndërkombëtar i Grave

UNICEF Mali i Zi
Sa dogadjaja, djecja bolnica
UNICEF Mali i Zi/Dusko Miljanic/2022
29 Nëntor 2022