Të mbrojtur së bashku - Vaksinat e rregullta për fëmijë funksionojnë

Vaksinat rutinë të fëmijërisë janë provuar se janë të sigurta dhe efektive, pasi çdo vit shpëtojnë 2 deri në 3 milionë fëmijë në mbarë botën nga sëmundjet vdekjeprurëse.

Protected together
UNICEF/2023