Për Bojanin, Bebbo është një mësues i besueshëm

Falë mbështetjes nga Republika e Koresë, UNICEF-i dhe Instituti i Shëndetit Publik, prindërit po përmirësojnë vazhdimisht njohuritë dhe praktikat e tyre për shëndetin dhe zhvillimin e fëmijës

Dragana Zhariq
Bojan i Vasilija Tomčić na igralištu
UNICEF Mali i Zi, Dushko Milaniq
22 Janar 2024