Mali i Zi urgjentisht të rris shkallën e imunizimit

Gjëra të thjeshta si një SMS, një telefonatë dhe një bisedë e hapur me ekspertin shëndetësor kanë rezultuar të jenë efektive

UNICEF Mali i Zi
Vakcinacija
UNICEF Mali i Zi
26 Dhjetor 2023