Korporativna partnerstva

Tvrtke su važni UNICEF-ovi saveznici u nastojanju da se djeci pruži najbolje

3 godisnja Brizita igra se u vrticu
UNICEF/UN067557/Helin

UNICEF korporativnim partnerima pruža jedinstvenu priliku da se povežu s najvećom svjetskom organizacijom za djecu kako bi se osiguralo poboljšanje zdravlja, obrazovanja, jednakosti i zaštite sve djece. 

UNICEF u Hrvatskoj ima jedinstveni mandat da u suradnji s velikim brojem partnera ostvaruje promjene u korist djece. 

Od prvoga dana UNICEF prati potrebe djece u Hrvatskoj – od ratne i krizne pomoći tijekom rata i nakon rata, do programa kojima je cilj smanjiti nasilje među djecom, poboljšati skrb za najmlađe te unaprijediti zaštitu djece i prava djece s teškoćama u razvoju. 

Naši programi u Hrvatskoj nacionalnog su dosega i cilj im je ostvariti trajne rezultate za djecu. Programske aktivnosti koje se financiraju iz donacija osmišljavaju vodeći domaći stručnjaci, a mnoge od aktivnosti koje su osmišljene u Hrvatskoj UNICEF je zbog postignutih rezultata počeo primjenjivati i u drugim zemljama. 

 

Kako zajedno možemo poboljšati živote djece? 

Naša najuspješnija partnerstva integrirana su u filantropske, marketinške i komunikacijske strategije partnera. Tvrtke podržavaju UNICEF na različite načine. Na primjer, one mogu pružiti: 

  • financijsku potporu putem donacija, sponzorstva, marketinških kampanja i dr. 
  • poticaj zaposlenicima da se uključe u UNICEF-ov program redovnih mjesečnih donacija “Čuvari djetinjstva” 
  • pomoć kod istraživanja i razvoja 
  • tehničko znanje 
  • pristup mreži klijenata 
  • opsežne komunikacijske kanale 

Podrška koju tvrtka pruža UNICEF-ovim programima može uključivati zaposlenike, usluge i proizvode tvrtke na različite načine: 

Marketing i prikupljanje sredstava 

I tvrtke i njihovi klijenti mogu podržati UNICEF kupovinom proizvoda tvrtke. Povezivanje prodajne kampanje izravno s UNICEF-om učinkovit je način da tvrtka angažira kupce, poveća prodaju i poboljša svoj korporativni imidž. 

Inicijative prikupljanja sredstava mogu se razviti s UNICEF-om, pri čemu tvrtke angažiraju svoje klijente kako bi podržali UNICEF, bilo izravnim novčanim kupovinama ili drugim inovativnim kampanjama poput Check Out for Children. 

Posebna događanja 

Korporativni partneri mogu odrediti UNICEF kao korisnika vlastitih aktivnosti prikupljanja sredstava ili mogu sponzorirati UNICEF-ove posebne događaje. 

Krizni apeli 

Podrška korporativnih partnera kao odgovor na krizne apele pomaže UNICEF-u pri dostavi pomoći djeci i obiteljima pogođenima prirodnim katastrofama i nasilnim sukobima. 

Tvrtke su važni UNICEF-ovi saveznici u nastojanju da se djeci pruži najbolje. Sretni smo što na svojoj strani imamo snažne partnere koji zajedno s nama nastoje djeci osigurati optimalne uvjete za rast i razvoj. Zajedno možemo više!

Partnerstva za djecu 

Razvoj dugoročnih partnerstava jako je važan UNICEF-u i partneri smo s najboljim svjetskim korporacijama u obostrano korisnim, strateškim inicijativama. 

Naši su korporativni partneri predani društvenoj odgovornosti i temeljnim vrijednostima koje odgovaraju UNICEF-ovu programu, zagovaranju i ciljevima prikupljanja sredstava.

Javite nam se! 

 

Kontakt osoba:  

Žana Hinek 

Odjel za prikupljanje sredstava 

Korporativne donacije 

zhinek@unicef.org

Tel. + 385 1 4095 865