Oporučno doniranje

Može li svatko od nas učiniti nešto za generacije koje dolaze?

Djeca u preducilisnom centru
UNICEF/Mawa

Razmišljamo li o svijetu oko sebe i o budućnosti, razmišljamo i o dobrobiti djece koja tek dolaze. Velik broj djevojčica i dječaka u svijetu i Hrvatskoj i danas živi u teškim uvjetima, isključeni iz društva, bez prave podrške, poticajnog okruženja i kvalitetne skrbi. Ta djeca zaslužuju odrastati sigurno i bezbrižno, a naša je dužnost osigurati im bolju budućnost.

Oporučnom donacijom UNICEF-u pomažete spasiti dječje živote i osigurati im najbolji početak života, sretno djetinjstvo i priliku da ostvare svoje pune potencijale. Svaka, pa i najmanja donacija jednako je dragocjena i ostavit će traga na buduće generacije.

Oporučnom donacijom gradimo bolju budućnost za djecu, a i najmanji doprinos ostavit će neizbrisiv trag.

Hiba, 10 godisnja djevojka iz Sirije

Oporučna donacija

Nakon što zbrinu svoju obitelj i bliske osobe, sve više ljudi želi omogućiti da njihova podrška onome u što su tijekom života vjerovali još dugo mijenja svijet nabolje. Kada u svoju oporuku uključite i UNICEF, pomažete promijeniti budućnost za djecu kojoj je to najpotrebnije i spašavate mnoge živote u godinama ispred nas.

Želite li saznati više detalja o oporučnom doniranju UNICEF-u, javite se Nini Eleti-Kanceljak na broj telefona 01 3031 640 ili na e-mail: neletakanceljak@unicef.org

 

Pogledajte neke od promjena koje smo ostvarili za djecu ili pročitajte godišnji izvještaj za donatore iz 2018

PRomjene za djecu karta
UNICEF