Punoni me ne

A jeni i interesuar të bëheni kampion për çdo fëmijë? Mësoni më shumë për atë cfarë ne po kërkojmë dhe për atë që ne mund te ofrojmë.

Punoni me ne
UNICEF

Që nga viti 1992, UNICEF ka punuar në Shqipëri. Si një nga organizatat më jetegjata ne vend, ne implementojmë një nga programet më të mëdha të UNICEF-it në vend, duke punuar pa u lodhur për të promovuar të drejtat e fëmijëve dhe grave dhe për të sjellë shërbime bazë - shëndetin, te ushqyerit e shendeteshem, mbrojtjen - për ata që janë më në nevojë.

Anëtarët e stafit punojnë për të bërë ndryshime pozitive dhe të qëndrueshme për fëmijët më në nevoje - dhe për të siguruar që ato të mbeten një prioritet për kombin dhe partneret ndërkombëtare.

Inclusive education

Postet per pozicione ndërkombëtare dhe kombëtare

Nëse kërkoni te punoni me UNICEF-in në Shqiperi ose ne bote , ju lutemi vizitoni faqen globale të UNICEF-it ku mund të gjeni informacione për kualifikimet e kerkuara si dhe paketen e përfitimeve qe ofron organizata.

UNICEF është e përkushtuar ndaj diversitetit dhe përfshirjes dhe inkurajon kandidatë të kualifikuar femra dhe meshkuj nga të gjitha përkatësitë kombëtare, fetare dhe etnike, duke përfshirë edhe personat me aftësi të kufizuara.

Për furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve

Për furnizuesit dhe ofruesit e shërbimeve

UNICEF ne Shqiperi,  është e përkushtuar të mbrojë të drejtat e fëmijëve dhe të grave duke i ndihmuar ata të plotësojnë nevojat e tyre themelore si dhe duke zgjeruar mundësitë e tyre.  Marrja e pajisjeve/furnizimeve/sherbimeve në kohë, te aksesueshme dhe të përballueshme është dhe  thelbi i angazhimit tone.

Vizito faqen tonë të prokurimit, per t’u njohur me mundësitë e ofertave, thirrjet për propozime dhe per sherbime te ndryshme.