Fëmijët nën moshën 1 vjeç nuk duhet të qëndrojnë para ekranit

Gjatë festave të Vitit të Ri dhe pushimit dimëror, UNICEF u bën thirrje të gjithë prindërve që t'ua kufizojnë fëmijëve kohën e qëndrimit para ekranit

UNICEF Mali i Zi
Beba sa telefonom u ruci
UNICEF Mali i Zi, Dushko Miljaniq
29 Dhjetor 2023