Dhuna ndaj fëmijëve

UNICEF synon të zvogëlojë dhunën në shtëpi, në shkollë, në komunitete dhe atë në internet (online), dhe të thyejë heshtjen rreth kësaj epidemie të fshehur

A girl
UNICEF Mali i Zi / Dusko Miljanic