Кампањи

Кампањи

Кампањата на УНИЦЕФ #ЗаПравиченСвет

Почит за различностите и мултикултурализам во програмите за ран детски развој

Детските права не се паднати од Марс

 

Почит за различностите и мултикултурализам во програмите за ран детски развој

Видео од конференцијата за почит кон различностите и мултикултурализам во програмите за ран детски развој

Прирачник за наставници за спроведување работилници и активности поврзани со „Дружината МЕЛА“

MacedonianAlbanian ,urkish 

Работни листови за воспитувачите

Macedonian, Albanian, Turkish

Работни листови за учесниците

Macedonian Albanian Turkish

Постери за поттик на почит конр азличностите на различни теми од сликовниците за предучилишно образование „Дружината МЕЛА“.

 

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

Macedonian Albanian

 

 
Search:

 Email this article

unite for children