Velikodušna donacija PhiAcademy UNICEF-u

25 Septembar 2018
PhiAcademy Gala
UNICEF Srbija/2018

Beograd, 25 septembar 2018 - PhiAcademy, jedan od svetskih lidera u industriji lepote, donirao je UNICEF-u 100,000 evra  kao doprinos radu na unapređenju prava deteta širom sveta, kao  i 13,000 evra  za rad u Srbiji.

"Pomaganje drugima je možda tajna za život koji nije samo srećniji nego i zdraviji, bogatiji, produktivniji i značajniji. Zbog toga je Phi zajednica odlučila da pomogne i pruži svoju podršku deci kojoj je pomoć potrebna", rekao je Branko Babić, osnivač PhiAcademy-a.

Prihvatajući donaciju, direktorka UNICEF-a Regina De Dominicis je zahvalila PhiAcademy i rekla:

"U ime UNICEF-a, zahvaljujem vam za velikodušan doprinos koji će nam pomoći da proširimo opseg rada i podržimo inovativna rešenja koja će dati veće šanse deci i mladima širom sveta”.

UNICEF duboko veruje u moć partnerstva i saradnje, i ima bogatu istoriju rada sa korporativnim sektorom.

Radeći zajedno, kompanije pružaju podršku UNICEF-ovim programima, omogućavaju delovanje u vanrednim situacijama i pomažu da se unaprede  rešenja koja su od vitalnog značaja za decu.

Kontakti za medije.

Jadranka Milanović
Communication Officer
UNICEF Srbija
Tel: + 381 11 3602 104
Tel: +381 63 336 283

O UNICEF-u

Prisutni smo u više od 190 zemalja i teritorija, a kroz sve što radimo promovišemo prava i dobrobit dece, posebno one koja su najugroženija i isključena. U potpunosti se finansiramo od dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija.

Pratite UNICEF Srbija na: Facebook-uTwitter-uYouTube-uInstagram-u i LinkedIn-u.