Jednake prilike za svu decu u samo par klikova

12 Maj 2017
UNICEF Srbija

Beograd, 12. maj 2017 – Glumac Bojan Perić pozvao je građane da pomognu najugroženijima i da omoguće ostvarivanje jednakih prilika za svako dete u Srbiji, tako što će postati redovni donatori i članovi „Kluba prijatelja UNICEF-a“. Razgovarajući sa posetiocima Telenor radnje, pokazao je kako se u samo par klikova može postati mesečni donator putem Telenor banke.

„Svi imamo jednaku priliku da pomognemo, a zahvaljujući redovnim donacijama UNICEF-u, zajedno ćemo raditi na tome da zdravstvene usluge stignu do svakog deteta, da deca pohađaju vrtiće, da uče i žive u porodici koja će ih podržavati da ostvare sve svoje potencijale“, izjavio je Bojan Perić.

Partnerstvom sa UNICEF-om, Telenor banka podržava kulturu davanja kreiranjem inovativnih bankarskih rešenja.

U samo par koraka, putem mobilne aplikacije, korisnici Telenor banke mogu donirati mesečna sredstva u vrednosti od 100, 200 ili 500 dinara.

Telenor grupa i UNICEF potpisali su globalni Ugovor o saradnji, koji uključuje finansijsku i tehnološku podršku, a u cilju društvene inkluzije socijalno ugroženih grupa u svim zemljama gde Telenor posluje.

Kontakti za medije

Jadranka Milanović
Communication Officer
UNICEF Srbija
Tel: + 381 11 3602 104
Tel: +381 63 336 283

O UNICEF-u

Prisutni smo u više od 190 zemalja i teritorija, a kroz sve što radimo promovišemo prava i dobrobit dece, posebno one koja su najugroženija i isključena. U potpunosti se finansiramo od dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija.

Pratite UNICEF Srbija na: FacebookTwitterYouTubeInstagram i LinkedIn.