Boki Perić: Učenje u ranom detinjstvu – ključ uspeha u životu

08 Novembar 2019
Boki Perić
WANNABE Media

Beograd, 08. novembar 2019. – “Svaka manifestacija koja ima za cilj da kod dece izazove osmeh i pozitivnu energiju je nešto što treba podržati i nešto što treba da bude deo naše svakodnevnice i zato pozivam sve da nam se pridruže u sredu na koncertu kako bismo omogućili da sva deca predškolskog uzrasta dobiju mogućnost da idu u vrtiće, gde će se uz igru, učiti da budu samostalna, odgovorna i kreativna“, izjavio je uoči dobrotvornog koncerta glumac Bojan Perić, koji će se, zajedno sa glumicom Sofijom Juričan, naći te večeri u ulozi voditelja. 

„Drago mi je što sam deo UNICEF-ove misije da svoj deci u Srbiji obezbedi najbolje moguće uslove za odrastanje. Ovo veče će biti posebno i uzbuđen sam da čujem kako će zajedno zvučati vrsni muzičari Nemanju Radulović i Stefan Milenković i poznati dečiji hor Kolibri“, dodao je glumac.  

Povodom 30. godišnjice od usvajanja Konvencije o pravima deteta, UNICEF organizuje dobrotvorni koncert koji će se održati 13. Novembra u Sava Centru.

Sva sredstva od prodaje karata za koncert biće preusmerena za podršku unapređenju programa predškolskog vaspitanja i obrazovanja u Republici Srbiji. 

Karte su u prodaji na blagajni Sava Centra i na sajtu Tickets.rs.

Zlatni prijatelj koncerta je kompanija Vip mobile, a Srebrni prijatelj je kompanija NIS. Naši partneri umnogome su doprineli da se uspešno organizuje ovakav jedan koncert.

Pored njih, organizaciju događaja pomogle su i kompanije: SKY MUSIC, McCANN Beograd, 365 ADS DOO.

Kontakti za medije.

Jadranka Milanović
Communication Officer
UNICEF Srbija
Tel: + 381 11 3602 104
Tel: +381 63 336 283

O UNICEF-u

Prisutni smo u više od 190 zemalja i teritorija, a kroz sve što radimo promovišemo prava i dobrobit dece, posebno one koja su najugroženija i isključena. U potpunosti se finansiramo od dobrovoljnih priloga pojedinaca, država i vlada, fondacija i kompanija.

Pratite UNICEF Srbija na: Facebook-uTwitter-uYouTube-uInstagram-u i LinkedIn-u.