Scrisoare către tânăra care am fost

Sărbătorim Ziua Internațională a Fetelor

Tatiana Proskuryakova
12 Octombrie 2020

Dragă Tanya,

La șaisprezece ani viața pare plină de posibilități și de miracole, dar eu știu că poate fi destul de înfricoșătoare. Ce se întâmplă dacă nu intri la școala la care doreai? Dacă îți dezamăgești părinții? Oare sunt așa cum se așteaptă prietenii mei să fiu? Dacă iei decizii greșite și acestea îți distrug restul vieții?

Îți scriu din viitor pentru a-ți spune că totul va fi bine, atâta timp cât ești sinceră cu tine însăți, atâta timp cât ești bună și atentă cu ceilalți și atâta timp cât încerci să fii mâine un om mai bun decât ai fost ieri. Nu există greșeli. Există doar pași pe o cale și ocazii noi care apar în fiecare zi. Profită de ele din plin atunci când se ivesc. Nu lăsa teama de greșeală să te oprească!

Și mai presus de toate, prețuiește prietenii adevărați pe care îi întâlnești în calea ta. Crede-mă, când vei privi înapoi, prietenii vor fi cei de care îți vei aminti.

Cele bune,

Tatiana

 


Despre Tatiana Proskuryakova 

Tatiana Proskuryakova a fost numită manager de țară pentru România și Ungaria, în regiunea Europa și Asia Centrală a Băncii Mondiale, în iulie 2017.

Din 2015 și până la numirea în actuala poziție, a fost manager de țară pentru Bosnia-Herţegovina şi Muntenegru, cu biroul în Sarajevo. În intervalul 2013-2014, a fost manager de țară în Republica Macedonia, iar în perioada 2010-2013 a fost consilier de țară pe operațiuni pentru Argentina, Paraguay și Uruguay.

Tatiana Proskuryakova s-a alăturat Băncii Mondiale în 1992 și de-a lungul carierei sale a ocupat varii poziții, atât în sediul central cât și în birouri de țară, lucrând pe operațiuni, pe management de portofoliu și pe strategie organizațională.

Tatiana Proskuryakova deține un Master în Științe Economice și Economie Politică de la Universitatea de Stat din Moscova, Federația Rusă și un Master în Economie de la Universitatea Oxford din Marea Britanie.