Parlamentul Educației

Despre

Parlamentul educației

 

🔵 Anul 2020 a fost un an al schimbărilor, care a venit cu mari provocări pentru noi toți. Printre cele mai afectate sectoare ale societății se află, însă, sectorul educațional din România. Peste 900 de mii de elevi nu au avut acces la internet și, implicit, la educație începând din luna martie, iar acest lucru a adâncit, în cele mai multe cazuri, clivajele deja existente în sistemul de învățământ.

🔵 Cele două runde de alegeri din anul 2020, alegerile locale și alegerile generale, au provocat partidele să găsească soluții fezabile pentru educație, care să aibă un impact real și rapid pentru elevii din România. Odată cu instalarea noului Parlament, putem vorbi, în adevăratul sens al cuvântului, despre o nouă etapă pentru educație.

🔵 “Parlamentul Educației” este un material realizat de către Consiliul Național al Elevilor, cu sprijinul Reprezentanței UNICEF în România. Acest material inițiat de către elevii din România este menit să expună principalele probleme din sistemul educațional la momentul actual (Februarie 2021) și să propună soluții fezabile pentru acesta.

Download document

(PDF, 1,55 MB)