Contract sponsorizare standard UNICEF fără a beneficia de credit fiscal

Companiile pot sprijini profesioniștii din prima linie pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili copii

Despre

 

Companiile se pot implica pentru a le oferi profesioniștilor din prima linie ajutorul de care au nevoie pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili copii din România.

Dacă reprezentați o companie, puteți dona acum pentru ca cei care salvează vieți să fie în siguranță! Descărcați contractul de sponsorizare fără a beneficia de credit fiscal (compania NU va beneficia de credit fiscal, sponsorizarea NU este deductibilă din impozitul pe profit), completați-l și trimiteți-l la adresa: rdinu@unicef.org. Vă mulțumim!

UNICEF este o organizație interguvernamentală, agenție a Națiunilor Unite și nu este înscrisă în Registrul ANAF al entităţilor/unităţilor de cult. UNICEF poate accepta sponsorizări.

UNICEF nu acceptă donații de la companii sau grupuri de companii care activează în domenii, precum: fabricarea și comercializarea de armament, alcool, tutun și produse derivate din tutun, țigarete electronice, formule de lapte praf care încalcă prevederile Codului Internațional de Marketing al substituenților de lapte matern, companii care activează în industria jocurilor de noroc, pornografie. Lista criteriilor de excludere nu este exhaustivă.

Pentru mai multe detalii, persoane de contact: Raluca Dinu-Paicu, Media & Advocacy Officer, UNICEF în România, rdinu@unicef.org, 0744 786 809 si Despina Andrei, Manager Comunicare si Strangere de fonduri, dandrei@unicef.org, 0749 194 239. 

 


 

Download document

(PDF, 84,91 KB)