Contract sponsorizare ARC pentru UNICEF cu credit fiscal

Companiile pot sprijini profesioniștii din prima linie pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili copii beneficiind de credit fiscal

Despre

Companiile se pot implica pentru a le oferi profesioniștilor din prima linie ajutorul de care au nevoie pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili copii din România.

Dacă reprezentați o companie, puteți dona acum pentru ca cei care salvează vieți să fie în siguranță! Descărcați contractul de sponsorizare, completați-l și trimiteți-l la adresa: rdinu@unicef.org. Vă mulțumim!

UNICEF este o organizație interguvernamentală, agenție a Națiunilor Unite și nu este înscrisă în Registrul ANAF al entităţilor/unităţilor de cult. UNICEF poate accepta sponsorizări.

Pentru a mobiliza resursele financiare vitale în beneficiul copiilor vulnerabili și a oferi companiilor posibilitatea de a primi creditul fiscal, sponsorizarea este facilitate de Asociația pentru Relații Comunitare (ARC). ARC va transfera către UNICEF suma aferentă sponsorizării, fără niciun comision. Asociația este înscrisă în registrul ANAF al entităților/ unităților de cult începând cu data de 11.04.2019. 

 

 

 

Download document

(PDF, 555,25 KB)