De partea copiilor. Împotriva coronavirusului.

Ajută profesioniștii din prima linie să aibă grijă de cei mai vulnerabili copii!

Daria, o fetiță din Bogdănești, județul Bacău, care beneficiază de susținerea profesioniștilor din domeniile social, medical și educațional zâmbește.
@UNICEF/ Adrian Catu

Donează acum pentru ca cei care salvează vieți să fie în siguranță! Îți mulțumim!

Copii susținuți prin programele UNICEF stau de vorbă cu un profesionist din echipa comunitară.

Persoane fizice

Asistenți medicali, mediatori sanitari, asistenți și lucrători sociali, toți profesioniștii care merg în teren în sprijinul copiilor dezavantajați, sunt în prima linie a luptei împotriva coronavirusului. Ei au nevoie urgentă de protecție și de echipamente speciale, care să îi ajute să rămână sănătoși, pentru copii.

Andreea Ursaru together with her new born baby and a local professional - the community nurse

Companii

Și companiile se pot implica pentru a le oferi profesioniștilor din prima linie ajutorul pentru a avea grijă de cei mai vulnerabili copii din România.

Dacă reprezentați o companie, puteți dona acum pentru ca cei care salvează vieți să fie în siguranță!

 

De partea copiilor. Împotriva coronavirusului

Acum, mai mult ca niciodată, cei mai vulnerabili dintre copii au nevoie de ajutor. Acum, mai mult ca niciodată, copiii vulnerabili și familiile lor trebuie să aibă acces crescut la servicii medicale și de asistență socială, ca să rămână sănătoși. Nu uita de ei! Profesioniștii nu uită.

Asistenți medicali, mediatori sanitari, asistenți și lucrători sociali, toți profesioniștii care merg pe teren în sprijinul copiilor dezavantajați, au nevoie urgentă de echipamente speciale de protecție! Profesioniștii au nevoie de ajutor pe termen lung!

Un profesionist echipat și protejat este sprijin real pentru mulți copii, părinți și bunici. Ajută-ne să putem ajuta acum copiii!

Donează acum! Sumele obținute vor fi folosite pentru ca profesioniștii să poată salva vieți în siguranță! Îți mulțumim!