Контактирајте не

Ако имате коментар или прашање, Ве молиме стапете во контакт со нас!

A child reaching out from a caterpillar tunnel
UNICEFMK/2017/Georgiev

Нашите контакти

Фондот за деца на Обединетите Нации (УНИЦЕФ) има канцеларија во Скопје

УНИЦЕФ канцеларија

Орце Николов 74, 1000 Скопје

Поштенска адреса: PO BOX 491, 1000 Скопје

Тел: ++389 2 32 31 150

Факс: ++389 2 32 31 151

е-пошта: skopje@unicef.org