Trajnimi në punë të bëhet pjesë e edukimit të rregullt të të gjitha shkollave të mesme

Me mbështetjen e UNICEF-it dhe Fondacionit TUI Care, orientimi në karrierë dhe trajnimi në punë do të prezantohen në shtatë shkolla të mesme në katër vitet e ardhshme

UNICEF Mali i Zi
Srednjoškolka
UNICEF Mali i Zi/Dushko Milaniq
12 Shtator 2023