Politikat miqësore ndaj familjes në punë

Shoqata e Menaxherëve të Malit të Zi po bashkon forcat me UNICEF-in për të promovuar politika miqësore ndaj familjes në punë për të mbështetur burrat dhe gratë në ekuilibrin e tyre punë-jetë

UNICEF Mali i Zi
Porodica
UNICEF Mali i Zi/Dusko Miljanic
03 Mars 2023