Në Mal të Zi do të lansohet hulumtimi i parë mbi mikronutrientët

Me mbështetjen e UNICEF-it dhe mbështetjen financiare të BE-së, Instituti i Shëndetit Publik të Malit të Zi po lanson hulumtimin e parë që ekzaminon shpeshtësinë e mungesës së vitaminave dhe mineraleve në dietën e Malit të Zi

UNICEF Mali i Zi
MONS lansiranje
UNICEF Mali i Zi/Danilo Papić/2022
19 Shtator 2022