Mali i Zi duhet të reformojë sistemin e mbrojtjes sociale

Një raport i ri i Bankës Botërore dhe UNICEF bën thirrje për ofrimin e shërbimeve më të mira shëndetësore, arsimore dhe mbrojtjes sociale për fëmijët dhe familjet e Malit të Zi

UNICEF Mali i Zi
Mali i Zi duhet të reformojë sistemin e mbrojtjes sociale
UNICEF/Duško Miljanić
03 Mars 2023