Investimet për arsim më cilësor janë prioriteti kombëtar i Malit të Zi

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara shpalli 24 janarin si Ditën Ndërkombëtare të Arsimit, në shenjë kremtimi të rolit të arsimit në paqe dhe zhvillim.

UNICEF Mali i Zi
Girl and a boy sitting in a school bench with arms up
UNICEF Mali i Zi/Dusko Miljanic/2019
03 Mars 2023