Cerere specifică de exprimare a interesului pentru organizatiile societatii civile

Comunicare și advocacy pentru drepturile copilului

hi five, Moldova
UNICEF/2006

Data lansării: 26 martie 2020

Prezentare generală:

Scopul acestui apel specific de exprimare a interesului este identificarea organizațiilor societății civile eligibile pentru potențiale parteneriate care sprijină - Programul de cooperare UNICEF pentru 2018-2022. Organizațiile societății civile eligibile (OSC) sunt invitate să prezinte propuneri de parteneriat în care să evidențieze capacitățile, expertiza, abilitățile și capacitatea lor relevantă de a sprijini furnizarea rezultatelor pentru copii, așa cum este prezentat în Documentul de program de țară UNICEF 2018-2022 și în secțiunea 1.3 din documentul anexat.

Organizațiile care doresc să participe la acest apel specific de exprimare a interesului sunt invitate să trimită dosarul către Ecaterina Cernomorcenco, e-mail: ecernomorcenco@unicef.org. 

Aplicațiile vor fi evaluate de un comitet de evaluare pentru a identifica OSC care au mandatul, capacitățile și avantajul comparativ pentru a sprijini obținerea rezultatelor pentru copii. Trebuie menționat că participarea la acest apel specific de exprimare a interesului nu garantează că OSC va fi în cele din urmă selectată pentru parteneriat cu UNICEF. ONG-urile selectate vor fi invitate să revizuiască și să finalizeze acordurile de parteneriat în conformitate cu criteriile prezentate în documentul anexat mai jos și în politicile și procedurile aplicabile privind parteneriatul cu OSC.

OCS-urile solicitante vor fi informate despre rezultatul transmiterii lor prin comunicarea trimisă la adresa de e-mail / poștă indicată în transmiterea OSC.

Documente justificative:

Apel specific Communicare Martie 2020.pdf

Apel specific comunicare Martie 2020.docx

Notă: În perioada stării de urgență vă rugăm să nu expediați copii tipărite a propunerilor de priect. Toate organizațiile interesate să participe trebuie să expedieze copia scanată a propunerii de proiect la  adresa de e-mail ecernomorcenco@unicef.org