UNICEF dhe “Manifesta” trajtojnë ndryshimet klimatike përmes artit dhe imagjinatës

Shishet e plastikes të ricikluara nga bienalja Manifesta do të shfaqin imagjinatën dhe inovacionin

Leonora Aliu
A child during Manifesta 2022
UNICEF/2021/L.Aliu
15 Nëntor 2022