Duhet ta ndryshojmë mënyrën se si mendojmë rreth ndotjes së ajrit!

Të rinjtë në Kosovë zhvillojnë aftësi për të luftuar ndotjen e ajrit në ambiente të jashtme. Fëmijët dhe të moshuarit janë veçanërisht të prekshëm ndaj ndikimeve shëndetësore të ndotjes së ajrit.

Leonora Aliu
Image
UNICEF
12 Dhjetor 2022