کارشناسان و مدیران معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری با رویکرد مدیریت نتیجه محور (RBM) یونیسف آشنا شدند

04 ژوئن 2024
RBM training for the VP
UNICEF Iran/2024/Andisheh Rad

تهران، 9 خرداد - در هفته اول خرداد، معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری و دفتر یونیسف در ایران، یک دوره آموزشی یک روزه در زمینه آشنایی با حقوق کودک و کنوانسیون حقوق کودک (CRC)، مدیریت نتیجه محور (RBM) و راهبرد نوآوری یونیسف، برای هجده نفر از مدیران، کارشناسان و متخصصان معاونت علمی در حوزه‌های نوآوری، هوش مصنوعی (AI)، اقتصاد دانش‌بنیان و فناوری‌های فرهنگی، برگزار کردند. این جلسه آموزشی با خوش آمدگویی توسط معاون برنامه های نماینده یونیسف آغاز شد و سپس فرصتی برای بحث و آشنایی در مورد حقوق کودک، کنوانسیون حقوق کودک (CRC) و قوانین ملی مربوطه بود. همچنین در ادامه مسئولیت‌های بخش دولتی در توسعه طرح‌های ملی که به شناسایی و رسیدگی به محرومیت‌های کودک در کشور کمک می‌کند، بررسی و مرور شد.

پس از جلسه توجیهی پیرامون کنوانسیون حقوق کودک، چندین واحد آموزشی از رویکرد مدیریت نتیجه محور، که بر رویکرد یونیسف برای برنامه ریزی، اجرا و نظارت بر برنامه کشوری 2027-2023 تأکید می کند، شرح داده شد که هدف آن بهبود ارائه نتایج برای کودکان و تحقق حقوق کودکان در کشور است.

آموزش مدیریت نتیجه محور با ارائه راهکارهایی برای استراتژی های اجرا، برنامه ریزی فعالیت های مشترک، بودجه بندی، مدیریت ریسک و انعطاف پذیری مدیریت برنامه، منابع، و نظارت بر پیشرفت برنامه ها و همچنین نظارت بر نتایج بلند مدت به عنوان ابزاری برای پاسخگویی در قبال کودکان، برنامه ریزی و نظارت بر پیاده سازی برنامه ها را سرلوحه و نقطه عطف تدوین برنامه ها قرار می دهد.

این جلسه آموزشی،  با مروری  بر استراتژی نوآوری جهانی یونیسف، دستورالعمل‌های جهانی هوش مصنوعی یونیسف که بر حمایت از حقوق کودکان در فضای مجازی و همچنین به اشتراک گذاشتن تجربیات موفق نوآوری‌های یونیسف در برنامه‌نویسی با  مشارکت کودکان تمرکز دارد، پایان یافت.

این جلسه فرصتی بود تا تمرکز معاونت علمی و فناوری و یونیسف برای دستیابی به نتایج برای کودکان و گسترش همکاری بین بخشی برای تسریع در اجرای برنامه کاری مشترک افزایش یابد. 

تماس با ما

بهاره یگانه فر
کارشناس ارتباطات
یونیسف
تلفن: 02122594994

یونیسف تنها نهاد سازمان ملل متحد برای بهبود زندگی و رفاه کودکان در سراسر جهان است. با همراهی و همکاری با طیف وسیعی از شرکای کاری، یونیسف در ۱۹۰ کشور و نقطه از جهان برای کودکان فعالیت دارد تا به تعهداتش برای همه کودکان، به ویژه آسیب پذیرترین آنها، جامه عمل بپوشاند.

برای اطلاعات بیشتر درباره فعالیت های یونیسف از وب سایت www.unicef.org دیدن فرمایید.