پروتکل مدیریت جنگل تریژر در ایران از صندوق نوآوری یونیسف سرمایه دریافت کرد

04 آگوست 2021
Treejer Protocol receives investment from UNICEF Innovation Fund
Treejer

پروتکل مدیریت جنگل تریژر در ایران، در میان  هشت استارت آپی است که از سراسر جهان، پس از فراخوان صندوق نوآوری یونیسف در سال 2020، از طرف این صندوق سرمایه دریافت کرده است.

تریژر یک پروتکل منبع باز است که ارتباط شفافی را بین کسانی که بر روی درختان سرمایه گذاری می کنند و نهال کاران روستایی ایجاد می­کند.  این پروژه از مفاهیم تکنیکی پیشرفته برای ایجاد فرصت های جدید در سرمایه گذاری بر روی تغییرات آب و هوایی و توسعه روستایی استفاده می­کند. در این پروژه، افراد و سازمان ها برای سرمایه گذاری بر روی درختان تشویق می شوند و از جوامع محلی در کاشت و نگهداری از درختان به صورت مالی حمایت می شود.

صندوق نوآوری یونیسف، از تریژر و 7 استارتاپ جدید که در حال توسعه راهکارهای متن باز و مبتنی بر بلاکچین برای ایجاد فراگیری مالی بیشتر هستند، با اهداء جایزه حمایت کرده است. تریژر از طرف یونیسف، سرمایه گذاری بدون نیاز به واگذاری سهام و همچنین راهنمایی و مشاوره یک ساله متخصصان فنی و شرکای یونیسف را دریافت می کند. فعالیت های تریژر در ایران با همکاری نزدیک با دفتر یونیسف ایران و سازمان­های داخلی مرتبط مانند سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری اجرا می گردد.

در سال 2020، صندوق نوآوری یونیسف، با ایجاد یک فرصت مالی برای استارتاپ هایی که قابلیت کمک به بشریت را دارند، 450 درخواست از 77 کشور دریافت کرد.

پس از فرآیند بازبینی، صندوق نوآوری یونیسف، اسامی اولین گروه از شرکت های بلاکچین را که بر فراگیری مالی تمرکز داشتند، اعلام کرد. این راه کارها بر نقل و انتقالات برون مرزی، واحد پول رایج کشور، دسترسی به خدمات پس انداز، خدمات پرداخت وام و موارد دیگر تمرکز خواهد داشت.

پنج شرکت از هشت شرکت منتخب تحت رهبری زنان هستند و به عنوان بخشی از ابتکار سرمایه گذاری هوشمند، سهم استارتاپ های تحت رهبری زنان را در کل سبد سهام خود به 40 درصد رسانده اند.

همه گیری کووید- 19، با ایجاد مشکلات اقتصادی، زندگی کودکان را از وجوه مختلف تحت تأثیر مضاعف قرار داده است. در حالی که برخی افراد شاهد ادامه مسیر زندگی به شیوه آنلاین بودند، بسیاری از افرادی که به خدمات دیجیتال آموزش، بهداشت، حمایت اجتماعی و خدمات مالی دسترسی نداشتند، به طور فزاینده ای از امکان پیشرفت محروم شدند.

هدف صندوق نوآوری یونیسف، جستجوی راهکارهای دیجیتالی است که می تواند این شکاف ها را برطرف کرده و به آینده ای کمک کند که در آن هر کودکی می تواند زنده مانده و رشد کند. صندوق این فعالیت را با سرمایه گذاری در بازارهای نوظهور و مجموعه متنوعی از کارآفرینان، سرمایه گذاری در کالاهای عمومی دیجیتال و راهکارهای مبتنی بر بلاکچین انجام می دهد.

راهکارهای مبتنی بر بلاکچین، باعث شفافیت و کارایی بیشتر سیستم ها می شود، به اشتراک گذاری بهتر داده ها بین گروه های مختلف کمک می کند و همچنین موجب تسهیل مشارکت جامعه در مراحل تصمیم گیری می گردد.

صندوق نوآوری یونیسف در سال 2016 به طور خاص با هدف تأمین مالی مراحل اولیه فناوری منبع باز در جهت منافع کودکان راه اندازی شد. این صندوق، تاکنون  118 سرمایه گذاری در کالاهای عمومی دیجیتال در 57 کشور انجام داده است و برای اولین بار در سازمان ملل متحد، سرمایه گذاری خطر پذیر را بر روی کالاهای عمومی دیجیتال، حمایت از ظرفیت داخلی یونیسف و همچنین ظرفیت کارآفرینی در کشورهایی که یونیسف در آنها برنامه اجرا می کند، ارائه می دهد.

 

تماس با ما

بهاره یگانه فر
کارشناس ارتباطات
یونیسف
تلفن: 02122594994

About UNICEF

UNICEF promotes the rights and wellbeing of every child, in everything we do. Together with our partners, we work in 190 countries and territories to translate that commitment into practical action, focusing special effort on reaching the most vulnerable and excluded children, to the benefit of all children, everywhere.

For more information about UNICEF and its work for children, visit www.unicef.org.

Follow UNICEF on Twitter and Facebook