## UNICEF EXECUTIVE BOARD Orientation Session for the 2024 Executive Board Members

Thursday, 11 January 2024, 9 a.m. to 1 p.m. and 2 p.m. to 4 p.m. Henry Labouisse Hall - UNICEF House, New York

## AGENDA

(Version updated 10 January 2024)

9 a.m.	<b>Opening</b> President of the Executive Board, H.E. Mr. Ernest Rwamucyo, Permanent Representative (Rwanda) (5 mins.)
9.05 a.m.	Introductory remarks Ted Maly, Director and Chief of Staff (5 mins.)
9.10 a.m.	<ul> <li>Key features of UNICEF programme operations</li> <li>Mr. George Laryea-Adjei, Director, Programme Group (7 mins.)</li> <li>Ms. Vidhya Ganesh, Director, Division of Data, Analytics, Planning and Monitoring (7 mins.)</li> </ul>
9.24 a.m.	<b>Key features of UNICEF emergency programmes</b> Ms. Lana Wreikat, Director a.i., Office of Emergency Programmes (7 mins.)
9.31 a.m.	Discussion (30 mins.)
10.01 a.m.	Key features of UNICEF work on organizational culture and diversity Ms. Geeta Narayan, Principal Adviser, Office of the Executive Director (7 mins.)
	Key feature of UNICEF work on protection against sexual exploitation and abuse and sexual harassment Ms. Vidhya Ganesh, Director, Division of Data, Analytics, Planning and Monitoring (7 mins.)
10.15 a.m.	Discussion (15 mins.)
10.30 a.m.	Key features of UNICEF Supply Operations Ms. Leila Pakkala, Director, Supply Division (7 mins.)
10.37 a.m.	Discussion (15 mins.)
10.52 a.m.	<ul> <li>Overview of the UNICEF funding and budget structure</li> <li>Ms. June Kunugi, Director, Public Partnerships Division (7 mins.)</li> <li>Ms. Megan Gilgan, Deputy Director, Division of Private Fundraising and Partnerships (7 mins.)</li> <li>Mr. Thomas Asare, Comptroller, Director, Division of Financial and Administrative Management (7 mins.)</li> </ul>
11.13 a.m.	Discussion (30 mins.)

11.43 a.m.	<ul> <li>UNICEF Executive Board</li> <li>Getting familiar with the work of the Executive Board (7 mins.)</li> <li>Review of the 2024 programme of work (5 mins.)</li> <li>Available resources (3 mins.)</li> <li>Field visits of the Executive Board (3 mins.)</li> <li>Mr. Gilles Fagninou, Director, Secretary of the Executive Board</li> <li>Ms. Stephanie Kunkel, Deputy Secretary of the Executive Board</li> </ul>
12.01 p.m.	<b>Perspectives from an experienced Executive Board member</b> Ms. Julie Juel Andersen, Policy Advisor, Economic and Social Affairs, Permanent Mission of Denmark to the United Nations (7 mins.) (tbc)
12.08 p.m.	Discussion (30 mins.)
1.00 -2.00 p.m.	Lunch
2.00 p.m.	Orientation on oversight functions and independent offices
	Key features of UNICEF Evaluation Office (7 mins.) Mr. Robert McCouch, Director of Evaluation
	Key features of internal audit and investigations (7 mins.) Mr. Stephen Zimmermann, Director, Office of Internal Audit and Investigations
	Key features of the Ethics Office (7 mins.) Mr. El Cid Butuyan, Director, Ethics Office
2.21 p.m.	Discussion (30 mins.)