Konferencija Poslovanje po mjeri djece i obitelji

Pridružite nam se 26. travnja od 10 do 12 sati

13 Travanj 2022
vizual
UNICEF

Zagreb, 13. travnja 2022. – UNICEF i Hrvatska udruga poslodavaca (HUP), nositelj Global Compact mreže za Hrvatsku Vas pozivaju na konferenciju „Poslovanje po mjeri djece i obitelji” koja će se održati 26. travnja 2022. godine od 10 do 12 sati u prostorima HUP-a, Radnička cesta 37a, Zagreb.

Na konferenciji će biti predstavljeni rezultati anketnog istraživanja s poslodavcima o poslovnim praksama naklonjenim djeci i obitelji te rezultati ankete među djecom i mladima o tome kako na njih utječu radne obaveze njihovih roditelja ili skrbnika. 

Anketno istraživanje je provedeno s ciljem sagledavanja postojećeg stanja i izazova, prepoznavanja primjera odgovornih poslovnih praksi i kreiranja preporuka za stvaranje radnog okruženja naklonjenoga zaposlenicima i njihovim obiteljima.

Na konferenciji Vas očekuje i panel-diskusija na kojoj će se raspravljati o prednostima poslovnih praksi koje omogućuju bolju usklađenost obiteljskog i poslovnog života, izazovima i prilikama za napredak, a sve na dobrobit djece, obitelji i poslovanja.

U programu konferencije sudjeluju:

  • Damir Zorić, glavni direktor HUP-a
  • Regina M. Castillo, predstojnica Ureda UNICEF-a za Hrvatsku
  • Margareta Mađerić, državna tajnica, Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
  • Željka Josić, državna tajnica, Središnji državni ured za demografiju i mlade
  • Višnja Ljubičić, pravobraniteljica za ravnopravnost spolova
  • Voditeljice istraživanja prof. dr. Nataša Krstić i dr.sc. Andrijana Mušura Gabor
  • Nina Topić, UNICEF-ova mlada ambasadorica za prava djece i mladih
  • Predstavnici poduzeća

Pridružite nam se 26. travnja od 10 do 12 sati i doznajte kako poslovanje po mjeri obitelji može pozitivno utjecati na poslovnu produktivnost i dobrobit zaposlenika i njihovih obitelji.

Prijavite se na konferenciju putem LINKA.

Prijave su otvorene do 22.4.2022., a broj mjesta u dvorani je ograničen. Konferenciju će biti moguće pratiti uživo putem HUP YouTube kanala.

Kontakti za medije

Ana Tkalec Barić
Suradnica u odjelu za partnerstva

O UNICEF-u

UNICEF promiče prava i dobrobit djece u svemu što radimo. U suradnji s partnerima, radimo u nekima od najizazovnijih dijelova svijeta kako bismo pomogli najugroženijoj djeci na svijetu. U više od 190 država i teritorija radimo za svako dijete, s posebnim fokusom na najranjiviju djecu.

Pratite što radimo za djecu i mlade u Hrvatskoj na našem Facebooku, Instagramu, Twitteru i YouTubeu.