„Шампиони за децата“ подкрепят мисията на УНИЦЕФ за по-добро бъдеще за всяко дете

Търсят се нови герои за екипа ни по фондонабиране

УНИЦЕФ
МЕЧО ПУК_Квадратна визия
UNICEF Bulgaria/2019

Лого на инициативата за набиране на средства „Шампиони за децата“

Вършат ти се добрини? Искаш да променяш света? Мечтаеш за работа с кауза, която ти носи голямо удовлетворение?

Присъедини се още сега към екипа „Шампиони за децата“ на УНИЦЕФ. Кандидатствай ТУК

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство „БЛАГОДЕТЕЛ“, през ноември 2018 г. УНИЦЕФ в България стартира инициатива за набиране на средства чрез директна комуникация (Face-to-Face) на различни публични места в гр. София, а от юни 2020 вече и в гр. Варна

Инициативата се изпълнява от екипите „Шампиони за децата“, които са позиционирани на ключови локации – площади, градски градини и паркове, търговски и бизнес центрове, както и на събития. 

От тях може да научите повече за настоящите кампании и програми на УНИЦЕФ в България, за резултатите, които сме постигнали през последните години с подкрепата на хиляди Благодетели от цялата страна, както и да разберете как да се присъедините към голямото семейство на УНИЦЕФ в България чрез редовни дарения към организацията.

Екипите „Шампиони за децата“ призовавават минувачите да подкрепят работата на УНИЦЕФ за най-уязвимите деца в България с месечни дарения чрез SMS. Набирането на средства се осъществява единствено чрез мобилен телефон и не се допуска събиране на дарения в брой.


Станете "Шампион за децата" на УНИЦЕФ - кандидатствайте ТУК.

Краткият номер 1021, на който могат да се правят дарения

КАК ДА СТАНETE БЛАГОДЕТЕЛ

Всеки желаещ може да се присъедини към Благодетелите на УНИЦЕФ с автоматични месечни дарения от 10 лева през мобилния си телефон, като изпрати SMS с текст 2Х5 към номер 1021.

Всеки месец на датата на първоначалната си регистрация дарителят ще получава две благодарствени съобщения за двете си дарения от 5 лева към УНИЦЕФ от 1021.

Дарителят запазва пълен контрол върху даренията си и има възможност да смени сумата или да прекрати да дарява по всяко време, като изпрати безплатен SMS с буква S или STOP на 1021.

ДДС и такси не се дължат за абонати на всички мобилни оператори. Общи условия на програма БЛАГОДЕТЕЛ можете да откриете тук.

Информация за други начини, по които можете да ни подкрепите и данъчни облекчения за дарение, можете да намерите тук.

Как да разпознаете "Шампионите за децата"

Шампионите за децата са позитивни и вдъхновяващи личности, готови да ви разкажат за работата на УНИЦЕФ за децата в България.

Те се отличават с брандирани екипи с логото на организацията и на „Шампиони за децата“, винаги носят бадж за идентификация и контакти на УНИЦЕФ.

В отношенията си с дарителите, те се ръководят от етичен кодекс и ценностите на организацията - почтеност, уважение и отговорност и отчетност.

Как да се свържете с нас?

За повече информация, моля свържeте се с отдела по фондонабиране на УНИЦЕФ в България на 02/ 96 96 208 или  на ayovkova@unicef.org, ppetkova@unicef.org.