УНИЦЕФ стартира дългосрочна инициатива за набиране на средства „Шампиони за децата“

Екипите „Шампиони за децата“ ще са на ключови локации в столицата

УНИЦЕФ
Момичета от екипите "Шампиони за децата"
UNICEF/2018

Лого на инициативата за набиране на средства „Шампиони за децата“

Като част от своята дългосрочна програма за редовно дарителство „БЛАГОДЕТЕЛ“, през ноември 2018 г. УНИЦЕФ в България стартира инициатива за набиране на средства чрез директна комуникация (Face-to-Face) на различни публични места в гр. София.

Инициативата се изпълнява от екипите „Шампиони за децата“, които ще са позиционирани на ключови локации в столицата – площади, градски градини и паркове, търговски и бизнес центрове, както и на събития.

От екипите „Шампиони за децата“ може да научите повече за настоящите кампании и програми на УНИЦЕФ в България, за резултатите, които сме постигнали през последните години с подкрепата на хиляди Благодетели от цялата страна, както и да разберете как да се присъедините към голямото семейство на УНИЦЕФ в България чрез редовни дарения към организацията.

Екипите на УНИЦЕФ ще призовават минувачите да подкрепят работата на УНИЦЕФ за най-уязвимите деца в България с месечни дарения чрез SMS. Набирането на средства се осъществява единствено чрез мобилен телефон и не се допуска събиране на дарения в брой.

Момиче от екипите "Шампиони за децата" на УНИЦЕФ

КАК ДА РАЗПОЗНАЕТЕ „ШАМПИОНИТЕ ЗА ДЕЦАТА“

Шампионите за децата са позитивни и вдъхновяващи личности, готови да ви разкажат за работата на УНИЦЕФ за децата в България.

Те се отличават с брандирани екипи с логото на организацията и на „Шампиони за децата“, винаги носят бадж за идентификация и контакти на УНИЦЕФ.

В отношенията си с дарителите, те се ръководят от етичен кодекс и ценностите на организацията - почтеност, уважение и отговорност и отчетност.

Краткият номер 1021, на който могат да се правят дарения

КАК ДА СТАНETE БЛАГОДЕТЕЛ

Всеки желаещ може да се присъедини към Благодетелите на УНИЦЕФ с автоматични месечни дарения от 10 лева през мобилния си телефон, като изпрати SMS с текст 2Х5 към номер 1021.

Всеки месец на датата на първоначалната си регистрация дарителят ще получава две благодарствени съобщения за двете си дарения от 5 лева към УНИЦЕФ от 1021.

Дарителят запазва пълен контрол върху даренията си и има възможност да смени сумата или да прекрати да дарява по всяко време, като изпрати безплатен SMS с буква S или STOP на 1021.

ДДС и такси не се дължат за абонати на всички мобилни оператори. Общи условия на програма БЛАГОДЕТЕЛ можете да откриете тук.

Информация за други начини, по които можете да ни подкрепите и данъчни облекчения за дарение, можете да намерите тук.

ПАРТНЬОРИ НА ИНИЦИАТИВАТА

Столична община

Национален дворец на културата

А1

Telenor

VIVACOM

ALLTERCO

Асоциация за развитие на София

IKEA

Mall of Sofia

The Mall

Serdika Center 

Serdika Offices 

Paradise Center

Cinema City

Business Park Sofia

Handmade Design Market
 

СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За повече информация и данъчни облекчения, моля свържeте се с отдела по фондонабиране на УНИЦЕФ в България на 02/ 96 96 208; 02/ 96 96 204 или на ppetkova@unicef.org; dkrasteva@unicef.org.